Partner za Vaš korak u budućnost


Posvećenost, Stručnost, Fleksibilnost, Kraći rokovi, Niža cena investicije, Superioran dizajn

NAŠI RADOVI

PREDUZEĆE TERMOPROJEKT d.o.o. osnovano je 1993.godine kao privatna kompanija sa sedištem u Beogradu koja posluje u građevinskom sektoru u domenu projektovanja, inženjeringa i konsaltinga.

Uspešno se razvijamo više od dvadeset godina, stvarajući reputaciju pouzdanog poslovnog partnera koji pruža najbolju uslugu svojim klijentima. Poslujemo kako u zemlji tako i u inostranstvu na tržištu Crne Gore Bosne i Hercegovine, Ruske Federacije i Nigerije sa tendencijom širenja bez ograničenja i na druga perspektivna tržišta. Cilj svih naših nastojanja je zadovoljan klijent. Svojim klijentima pružamo kvalitetna i stručna rešenja, koja predstavljaju kombinaciju našeg iskustva i klijentovih želja.

Raspolažemo samostalanim, fleksibilanim i operativanim timom stručnjaka, profesionalno osposobljenih u velikim sistemima, udruženih u cilju da na najvišem nivou realizuje poslove iz oblasti arhitekture i dizajna, svih vrsta instalacija, tehničke podrške, stručnog nadzora, projektnih finansija, studija, izvođenja radova.

Izrađujemo projektnu dokumentaciju prema BIM (Building Information Modeling) standardima projektovanja u savremenom građevinarstvu, koristećenjem naprednih BIM rešenja objedinjenih softverskim paketom Autodesk Building Design Suite 2015.

Izvodimo sve vrste instalaterskih radova pri čemu smo opremljeni svim neophodim sredstvima rada, kvalifikovanom i stručnom radnom snagom. Poštujemo ugovorene rokove, imamo dugogodišnje iskustvo na poslovima u građevinarstvu, odlične reference i dokazanu stručnost potvrđenu kako u zemlji tako i u inostranstvu.

TERMOPROJEKT obavlja poslove i pruža usluge u izradi projekata stambenih, poslovnih, komercijalnih, javnih, ugostiteljskih i smeštajnih objekata , kao i infrastrukturnih projekata, projekata u oblasti saobraćajnih komunikacija, aerodroma i luka, transporta, energetike, zdravstva, tehnologije, komunalne delatnosti, razvoja i povećanja vrednosti nekretina i izgradnju poslovno – stambenih, komercijalnih i turističkih kapaciteta, kao i sve ostalo što je neophodno za realizaciju javnih i privatnih investicija.

Oblast našeg poslovanja je investicioni menadžment u saradnji sa sa lokalnim samoupravama, vladinim agencijama i privatnim sektorom.

TERMOPROJEKT ima za cilj da postane jedna od vodećih konsultanskih kuća specijalizovanih za pružanje usluga i kreiranje optimalnih rešenja u interakciji sa klijentima kroz definisanje konkretnih zahteva i potreba, uz sagledavanje sposobnosti i mogućnosti za njihovu uspešnu realizaciju.

TERMOPROJEKT se opredelio za sticanje glavnih karakteristika i obeležja inovatora u praksi, kroz stalno praćenje i usavršavanje industrijskog razvoja u svim oblastima građevinarstva.

TERMOPROJEKT tim sa jasnom vizijom da internacionalnim i domaćim klijentima, pruži usluge upravljanja projektima iz oblasti visokogradnje i razvoja infrastrukture.

TERMOPROJEKT čini samostalan, fleksibilan i operativan stručni sistem koji je organizaciono, kadrovski i tehničko-tehnološki potpuno opremljen da na najvišem stručnom nivou realizuje poslove iz oblasti arhitekture i dizajna, tehničko – tehnološke podrške, projektnih finansija, nabavke i organizacije.

ARHITEKTURA
I DIZAJN

Arhitektonsko -konsultantski tim TERMOPROJEKTA čine iskusni stručnjaci iz oblasti dizajna, arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva priznatih i u inostranstvu, sa licencama i certifikatima za:

 • • Izradu urbanističkih studija i projekata
 • • Izradu idejnih rešenja, idejnih, glavnih i izvođačkih projekata
 • • Projektovanje i opremanje enterijera
 • • Praćenja projekta tokom svih faza-od studije izvodljivosti, idejnog rešenja do total dizajna
 • • Implementacije inteligentne arhitektura (smart building, eco |solar house)
 • • Dizajna vizuelnog identiteta i marketinškiog materijala
 • • Osmišljavanje korporativnog identiteta

TERMOPROJEKT planira, projektuje i dizajnira poštujući ugovorene rokove,primenjujući savremena znanja i tehnološko- tehnička rešenja, uz stalno edukovanje i praćenje savremenih tendencija.

UPRAVLJANJE
PROJEKTIMA

Obeležje TERMOPROJEKT projekata su precizno objekdinjavanje planiranja, projektovanja, inženjeringa, izvodjenja i nadzora .Podrška koju vam nudimo:

 1. Vođenje kompletno usaglašenih projekata od faze idejnih rešenja do realizacije kroz izvodjenje, opremanje i nadzor - praćenje tokom izvodjenja kroz rukovođenje i nadzor na gradilištu

 2. Valorizacija troškova izgradnje, održavanja i funkcionisanja objekta

 3. Kontrola kvaliteta, budžeta i terminskih planova

 4. Primena FIDIC procedura u investicijama

 5. Kreiranje informatičke infrastrukture i sistema

 6. Izrada kompletne dokumetacije potrebne za nadležne institucije overene i propraćene od strane licenciranih inženjera

FINANSIJE I
MARKETING

Tim za komercijalne poslove i usluge pruža podršku delovima sistema u cilju objedinjavanja poslova u realizaciji projekata.Podrška TERMOPROJEKTA sastoji se iz nekoliko osnovnih segmenata:

 1. Postupak kreiranja ponude

 2. Priprema tenderske dokumentacije

 3. Nabavka opreme i materijala

 4. Održavanje i funkcionisanje objekta i osiguranja

 5. Poslovi sa nekretninama

 6. Marketinške usluge

 7. Izrada korporativnog web sajta

 8. Internet marketing aktivnosti