Homepage – Српски језик

Termoprojekt

ko smo mi i čime se bavimo

Termoprojekt doo je osnovan 1993. godine kao privatno porodično preduzeće sa sedištem u Beogradu. Do 2014. godine, naš rad se uglavnom zasnivao na projektovanju i izvođenju MEP instalacija. U 2014. godini kompanija je takođe formirala sektor arhitektonskog projektovanja.

kontaktirajte nas

Termoprojekt doo ima profesionalan i posvećen tim, koji se stalno nadograđuje i prati sve najnovije trendove, standarde i propise u izgradnji objekata.

Osim pripreme tehničke dokumentacije, Termoprojekt doo pruža i tehničku kontrolu dokumentacije koju je dostavio Klijent.

Na osnovu našeg velikog iskustva u dizajnu, Termoprojekt doo pruža usluge upravljanja projektima u ime Klijenta

Usluge

Termoprojekt doo radi na sledećoj projektnoj dokumentaciji :

Osim pripreme tehničke dokumentacije, Termoprojekt doo pruža i tehničku kontrolu dokumentacije koju je dostavio Klijent. Na osnovu našeg velikog iskustva u projektovanju, Termoprojekt doo pruža usluge upravljanja projektima u ime Klijenta. Termoprojekt obavlja sve vrste instalacionih operacija. Posedujemo svu potrebnu opremu, kao i kvalifikovane i stručne radnike. U okviru kompanije imamo i radionicu za proizvodnju pocinkovanih čeličnih kanala klimatizacionih sistema značajnih kapaciteta.